Світло для авто – Топ Тюнінг

Україна дуже красива та мальовнича країна й іноді так і хочеться сісти на свою машину та поїхати з рідного міста у напрямку якоїсь красивої місцини.  Головне при цьому бути готовим, оскільки якщо місце дуже красиве та затишне, то поїздка може випасти на темний час доби.

І ось тут варто бути максимально уважним. Наші дороги часто можуть бути непередбачуваними та небезпечними. На дорозі можуть траплятись вибоїни, або ті предмети які там не повинні бути, можуть з нізвідки вискакувати пішоходи, або навіть велосипедисти. Для того аби все це встигнути оминути, особливо на великій швидкості потрібен час, а в темряві цей час може дати лише якість вашого світла. 

 

Сьогодні ринок автомобільного світла пропонує багато опцій, які мають покращити ситуацію. Є як дешеві лампочки, так і досить коштовні варіанти. І оскільки багато людей приїздить і не знає точно, що краще обрати для свого авто, ми вирішили написати цю невеличку статтю. 

Серед наших партнерів-постачальників є бренд AMS. Серед їх лінійки найбільше виділяються лінзи AMS: Bi-LED Z3 3″ та Bi-LED Z7 3″. Розраховані на різні аудиторії вони мають відмінні показники по формуванню світлотіньової межі та заливають дорогу рівномірним світлом, яке світить і не засліплює ні водія в середині, ні зустрічних. 

Що важливо, при цьому ширини освітленої ділянки вистачає так аби бачити узбіччя, та розуміти що відбувається там. 

 

Тож ми рекомендуємо для ваших подорожей визначатись із варіантом світла для вас та вашого авто. Наші спеціалісті за необхідності завжди допоможуть вам підібрати оптимальне рішення для вашого авто, тож ми з радістю чекаємо вас у наших боксах за адресою: Івано-Франківськ вулиця Степана Бандери, 62. 

error: Контент захищений компанією MyTeam.in.ua