Що таке автотюнінг і чи це законно?

Що таке автотюнінг і чи це законно?

Коротко кажучи тюнінг – це чудова можливість персоналізувати своє авто як мінімум візуально, як максимум – додати нові фішки, розширити функціональні можливості.

Плануючи “прокачати” свій автомобіль, кожний власник має свою ціль. Комусь кортить покращити комфорт салону, комусь легше вписуватись у круті повороти, а комусь автооптика, адже полюбляє нічні поїздки.

Зайдемо трошки в теорію. Тюнінг поділяється на внутрішній та зовнішній. Доходячи логічного висновку можна легко визначити що саме стосується якого розділу. Але що забороняється законом?

Зовнішній стайлінг є абсолютно легальним задоволенням, та якщо Ви захочете переобладнати авто без спеціального на то дозволу, то, відповідно, очікуйте проблем. . Що саме мається на увазі: забороняється встановлювати позаштатні агрегати та вузли, що змінюють технічні характеристики. Зроблено це для того, щоб вантажні автомобілі раптом не перетворювались у пасажирські без відому держави. Ми ж вважаємо своїм обов’язком попередити та переконатись у тому, що у стражів порядку не буде ніяких питань до Вашого авто.

Що стосується технічного тюнінгу – обирати потрібно дійсно професійну та перевірену компанію, яка не нехтує важливими правилами безпеки, адже деякі роботи зобов’язують бути максимально уважними та перевірити все не один десяток разів. Безпека понад усе.

Обираючи нас Ви можете на всі 100% бути впевненими в тому, що роботи будуть виконані якісно та з дотриманням усіх вимог.