Тонування для авто види, правила

Тонування для авто види, правила

Завдяки тонуванню можна зробити автомобільне скло більш практичнім і привабливим. Головне, щоб завжди тонування скла робили тільки кваліфіковані майстри. В такому разі можна розраховувати на гарну якість та відповідність ключовим нормам. Існує декілька різновидів такої послуги, кожен з яких має свої особливості та переваги. Завдяки різноманіттю варіантів неважко буде підібрати під будь-які потреби краще рішення.

Види тонування для сучасного авто

Зараз існує декілька основних варіантів, що дає можливість завжди знайти потрібний. Серед основних можна виділити знімне, металізоване тонування. У фарбованій і металізованій формі плівка вважається найбільш популярною, тому що володіє гарними експлуатаційними характеристиками. Відрізнятися плівка може через те, який саме матеріал використовується в якості основи. Відповідно може змінюватися і ціна тонування скла, що дозволить завжди знайти те, що треба. Серед двох найбільш популярних варіантів можна виділити силікон та пластик. В першому випадку використовують хімічний розчин, а у другому відбувається монтаж на скло через спеціальну основу.

Плюси якісної плівки для змінного тонування

Змінний варіант має декілька основних плюсів, серед котрих можна виділити:

  • Простота монтажу, висока швидкість.
  • Простота зняття.
  • Гарний зовнішній вигляд та ін.

Металізована плівка також досить популярна, тому що має непогані властивості. Металізований шар може знаходитися з різних сторін, як з зовнішнього, так і з внутрішнього боку. Саме цей тип тонування скла в Івано Франківську стає затребуваним в останній час. Серед його основних переваг можна відмітити чудове відображення сонячного проміння.

Основні правила тонування

Щоб зробити все добре та правильно, треба звернутися до професіоналів з досвідом. У такому разі будуть виконані всі норми тонування скла авто, що гарантує відмінну якість. Серед основних норм слід відмітити тонування на 30%, щоб плівка пропускала не менше 70% променів. Використовувати сонцезахисту та затемняючи пліву на вітровому склі можна, якщо смуга не перевищує 14 см.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *